Restaurant in Chantilly
Delighting their guests with fresh produce and home-made dishes – that is the ambition of our Maîtres Restaurateurs.
Our restaurant is a member of the Collège Culinaire de France, and been awarded the distinction of ‘Restaurant de qualité’ (quality restaurant). This association co-chaired by Alain Ducasse and Joël Robuchon was founded at the initiative of 15 major French chefs.
The purpose of this association is to unite all those who produce quality, authentic and convivial cuisine with professionalism and inspired by passion. Our restaurant fully shares these values!
Menus
The Chef of the Château de la Tour was looking forward to the seasons change. In the secret of his kitchen, he imagines delicate dishes for his menu.
To enjoy on the shaded terrace overlooking the park or in the calm environment of the restaurant with high ceilings, they reserve you some pretty surprises.
Sea bass tartare with mustard ice cream, farmed poultry with roasted coffee, strawberry dome, … A true taste symphony, to experiment now! With fresh products, the Chef will make you live the season.
The Receptions section has all-inclusive set menus for groups of 13 and more.
Starters
The Leek 24€
Prepared in all its forms and textures
The Foie Gras 29€
Duck, pressed with candied apple and served with a small brioche
The Pumkin 26€
Royal and crunchy, smoked eel with its emulsion
The Sea Bream 26€
Gravlax style, vegetable petals, mustard from Atelier Honoré of Clermont
***
Main Courses
The Beef 38€
Roasted fillet, truffle pesto and rich jus, served with pommes dauphine potatoes
The Pigeon 36€
Candied carrot, quince caramel from the Château
The Scallop 34€
Parsnip velouté, citrus and cardamom, diced root vegetables
The Red Mullet 34€
“Bouchon” potato confited with Godvician local saffron, rich broth and royal kombu
The Vegetables 27€
Seasonal root vegetables in brunoise and emulsion, Paired with truffle
***
Cheeses
The Cheese 15€
Trilogy from Hauts-de-France region
***
Desserts
The Chocolate 16€
Masaé ganache with rosemary-scented granita, cocoa nibs
The Apple 16€
Seared apple, apple-yuzu sorbet, and hazelnut shortbread
The Pear 16€
Poached pear, pear sorbet, and caramelized peanut praline
Our “home-made” dishes are made in the restaurant from fresh produce Our meat is of French origin
All-in prices, VAT and service included Please tells us about any allergies before when you order There is a menu available
Delighting his guests with fresh, homemade products is the ambition of our chef, Cédric Boissart. In the secrecy of his kitchen, he carefully crafts and enhances the finest seasonal ingredients
A starter, a main dish & a dessert of your choice – 65€
Signature Menu
Let our Chef Cédric Boissart guide you…
He will offer you a 5-course menu, orchestrated by your butlers.
With finesse and expertise, they will introduce you to the flavors of the moment, while ensuring that your tastes and dietary restrictions are taken into account.
5-course menu – 90€
Appetizer, first course, second course, main course, dessert
With wine pairing – 130€
5 glasses of wine will accompany your meal
Served at lunchtime until 1:30 p.m. and in the evening until 9:00 p.m. In order to ensure quality service, the tasting menu must be ordered by all guests at your table.
Kids Menu
A starter, a main dish & a dessert of your choice — 28€
Main dish & a dessert of your choice — 22€
Selection of starters, main courses, and desserts from the menu, in portions suitable for children under 12.
Mon épouse et moi-même avons passé un très agréable moment à l’occasion de la soirée lyrique ce samedi. Félicitations à toute votre équipe pour l’initiative de l’organisation d’une soirée « bel canto » et pour le bon déroulement du dîner.
Je tenais à vous remercier pour l’agréable soirée que nous avons passé et pour la délicate attention à l’occasion de l’anniversaire de notre amie. Le repas était excellent tout comme le service. Au plaisir de vous revoir prochainement.
Accueil, service, repas, chambre exceptionnels.
Literie confortable et équipement en chambre très correct.
Le restaurant est accueillant et les plats sont de qualités en accord avec la saison.
Je recommande sans hésiter !
Restaurant proposant des plats raffinés, les serveurs sont d’excellents conseillers et d’une discrétion parfaite. La terrasse est juste magnifique avec son calme et sa vue ! À essayer absolument !!
Nous aimons renouveler cette parenthèse enchantée depuis que nous avons découvert ce site magique le jour de notre mariage, il y a quelques années. L équipe est aux petits soins et toujours surprenante de bienveillance, les mets sont raffinés, et le champagne excellent. Bref nous reviendrons très vite. Merci de tout.
Super dîner d’anniversaire de couple !
Nous avons beaucoup apprécié la carte de saison. En entrée, les escargots étaient très bon et l’œuf à la truffe était divin ! Le boeuf est très fondant en bouche et les champignons étaient si savoureux ! Rien à dire pour les coquilles st Jacques ! Cuisson parfaite ! Les desserts sont très travaillés ! La Pavlova est top ! Une explosion de saveurs en bouche !! Un super dîner dans un cadre magnifique. Le personnel est très serviable ! Dommage qu’il n’y ait pas une petite musique d’ambiance douce. En tout cas dîner au top !
On ne peut faire que des compliments : personnel souriant et très présent, menus recherchés et dégustation des menus sans aucun reproche. Grandes salles décorées, table dressée impeccable.
Rien à reprocher !!!
Sensationnel art de vivre ! Un petit paradis proche du château de Chantilly : vous empruntez des petites routes, vous suivez les flèches et là, vous découvrez un magnifique château, avec un grand jardin bien arboré et bien aménagé pour la détente et la déconnexion totale, avec une belle piscine.
Revenons au restaurant, nous nous sommes installés en terrasse et avons apprécié le paysage mais aussi le contenu des assiettes : impossible de retenir tous les produits composant nos assiettes… je garde un très bon souvenir de mon poisson accompagné de ses pommes de terre vitelottes, et une délicieuse crème et une sublime tartelette aux framboises.
J’ai eu du mal à quitter ce bel endroit et comprends mieux la devise de ce beau château “qui y rentre, s’y plaît”
Une très bonne adresse pour sa qualité, son originalité et son accueil. Le chef a de l’audace et c’est une réussite. Le parc est superbe et l’été le déjeuner sur la terrasse doit être un vrai bonheur. Pour nous deux anniversaires et aucune déception.
