Restaurant & Bar
L’Écrin

Restaurant in Chantilly

Delighting their guests with fresh produce and home-made dishes – that is the ambition of our Maîtres Restaurateurs.

Our restaurant is a member of the Collège Culinaire de France, and been awarded the distinction of ‘Restaurant de qualité’ (quality restaurant). This association co-chaired by Alain Ducasse and Joël Robuchon was founded at the initiative of 15 major French chefs.

The purpose of this association is to unite all those who produce quality, authentic and convivial cuisine with professionalism and inspired by passion. Our restaurant fully shares these values!

Menus

The Chef of the Château de la Tour was looking forward to the seasons change. In the secret of his kitchen, he imagines delicate dishes for his menu.
To enjoy on the shaded terrace overlooking the park or in the calm environment of the restaurant with high ceilings, they reserve you some pretty surprises.
Sea bass tartare with mustard ice cream, farmed poultry with roasted coffee, strawberry dome, … A true taste symphony, to experiment now! With fresh products, the Chef will make you live the season.

The Receptions section has all-inclusive set menus for groups of 13 and more.

Summer Menu

Starters

The Sea Bream 25€

As a tartare, with charred avocado, pepper vinaigrette, and mango

The Duck 29€

Homemade foie gras, peach confit, and mini brioche

The Tomato 24€

Roasted, fresh goat cheese, basil sorbet, and tomato water

The Egg 23€

Perfect egg, small Paris mushroom petals, plant-based biscuit, Hay-aged tome cheese

***

Main Courses

The Beef 38€

Pan-seared filet with rich meat jus, hazelnut pesto, and dauphine potato

The Veal 35€

Roasted filet with condiments, piperade, and rich jus

The Turbot 34€

Organic lentils and shallot confit, lettuce cream and shellfish

Catch of the Day ( Price according to arrival )

Risotto and seasonal vegetables, local saffron and white butter

Organic Lentils 26€

Arugula pesto and vegetables

***

Cheeses

The Cheese 14€

Trilogy from Hauts-de-France region

***

Desserts

The Chocolate 14€   

Millot chocolate in various textures

The Strawberry 14€

In duet with burrata and basil

The Peach 14€

Peach and Champagne

 

Our “home-made” dishes are made in the restaurant from fresh produce Our meat is of French origin

All-in prices, VAT and service included Please tells us about any allergies before when you order There is a menu available

The Discovery set menu

Delighting his guests with fresh, homemade products is the ambition of our chef, Cédric Boissart. In the secrecy of his kitchen, he carefully crafts and enhances the finest seasonal ingredients

A starter, a main dish & a dessert of your choice – 65€

Kids Menu

Kids Menu

A starter, a main dish & a dessert of your choice — 26€

Main dish & a dessert of your choice — 22€

Dishes and portions adapted for children under 12 years of age

 

The Foie Gras

Duck foie gras with mini brioche

The Perfect Egg

Paris’s muhsrooms and its biscuit

****

The Beef Filet

Seasonal vegetables or dauphine potatoes

Catch of the Day
Seasonal vegetables or dauphine potatoes

****

Seasonal Fruit Salad with Whipped Cream

Chocolate Ganache

Our “home-made” dishes are made in the restaurant from fresh produce Our meat is of French origin

All-in prices, VAT and service included Please tells us about any allergies before when you order There is a menu available.

Mon épouse et moi-même avons passé un très agréable moment à l’occasion de la soirée lyrique ce samedi. Félicitations à toute votre équipe pour l’initiative de l’organisation d’une soirée « bel canto » et pour le bon déroulement du dîner.

Mme & Mr M. – Mars 2023

Je tenais à vous remercier pour l’agréable soirée que nous avons passé et pour la délicate attention à l’occasion de l’anniversaire de notre amie. Le repas était excellent tout comme le service. Au plaisir de vous revoir prochainement.

Monsieur et Madame A. – Février 2023

Accueil, service, repas, chambre exceptionnels.
Literie confortable et équipement en chambre très correct.
Le restaurant est accueillant et les plats sont de qualités en accord avec la saison.
Je recommande sans hésiter !

Monsieur A. – Décembre 2022

Restaurant proposant des plats raffinés, les serveurs sont d’excellents conseillers et d’une discrétion parfaite. La terrasse est juste magnifique avec son calme et sa vue ! À essayer absolument !!

Madame & Monsieur F. – Septembre 2022

Nous aimons renouveler cette parenthèse enchantée depuis que nous avons découvert ce site magique le jour de notre mariage, il y a quelques années. L équipe est aux petits soins et toujours surprenante de bienveillance, les mets sont raffinés, et le champagne excellent. Bref nous reviendrons très vite. Merci de tout.

Madame & Monsieur G. – Novembre 2022

Super dîner d’anniversaire de couple !
Nous avons beaucoup apprécié la carte de saison. En entrée, les escargots étaient très bon et l’œuf à la truffe était divin ! Le boeuf est très fondant en bouche et les champignons étaient si savoureux ! Rien à dire pour les coquilles st Jacques ! Cuisson parfaite ! Les desserts sont très travaillés ! La Pavlova est top ! Une explosion de saveurs en bouche !! Un super dîner dans un cadre magnifique. Le personnel est très serviable ! Dommage qu’il n’y ait pas une petite musique d’ambiance douce. En tout cas dîner au top !

Diner en couple – Novembre 2022

On ne peut faire que des compliments : personnel souriant et très présent, menus recherchés et dégustation des menus sans aucun reproche. Grandes salles décorées, table dressée impeccable.
Rien à reprocher !!!

inky12, juin 2019

Sensationnel art de vivre ! Un petit paradis proche du château de Chantilly : vous empruntez des petites routes, vous suivez les flèches et là, vous découvrez un magnifique château, avec un grand jardin bien arboré et bien aménagé pour la détente et la déconnexion totale, avec une belle piscine.

Revenons au restaurant, nous nous sommes installés en terrasse et avons apprécié le paysage mais aussi le contenu des assiettes : impossible de retenir tous les produits composant nos assiettes… je garde un très bon souvenir de mon poisson accompagné de ses pommes de terre vitelottes, et une délicieuse crème et une sublime tartelette aux framboises.

J’ai eu du mal à quitter ce bel endroit et comprends mieux la devise de ce beau château “qui y rentre, s’y plaît”

Dolce_Vita_Milan, mai 2019

Une très bonne adresse pour sa qualité, son originalité et son accueil. Le chef a de l’audace et c’est une réussite. Le parc est superbe et l’été le déjeuner sur la terrasse doit être un vrai bonheur. Pour nous deux anniversaires et aucune déception.

nina9708, avril 2019