Restaurant & Bar
Presentation

Restaurant and Bar in Chantilly

Our restaurant is made up of three rooms – Alban, Mathilde and Pauline – named after the children of its current CEO.

It can accommodate up to 80 guests in an inviting, distinguished atmosphere indoors or on the terrace overlooking the park.

Come and discover or rediscover this restaurant over a family meal or romantic dinner, where the decor changes with the seasons.

A cosy English pub-style bar with inviting, timber décor is open all year round.

Cédric Boissart, Head Chef

The head chef, Cédric Boissart, began his career within the teams of Parisian luxury hotels: Lutecia****, Scribe*****, and others.

In 1992, a rare experience in a Chef’s career, Cédric became the personal chef of Minister Philippe Douste-Blazy, who was Minister for Health at the time.

Engaged for a week in 1995 as additional staff at the Château de la Tour, Cédric Boissart was soon captivated by the soul of the Château. He has just celebrated 20 years working here, and he continues to pursue his personal challenge: to offer artfully executed traditional cuisine while passing on his passion to his apprentices.

‘Our chef is one of the cornerstones of our establishment’. (François Jadas, CEO)

Practical information

Meals are served from 12:15 p.m. and 7:30 p.m.
Last orders are taken at 1:30 p.m. and 9:30 p.m.

Please note that pets are not allowed within the estate.

To ensure we can accommodate you in the best possible conditions, book your table on +33(0)3 4462 3838 or by clicking below. For any restaurant booking requests for more than 13 people, please see the weddings & receptions section.

Book a table?

Gift vouchers

Thinking of giving your loved ones a surprise they’re sure to enjoy?
The Château de la Tour recommends the ‘Invitation’, a customized gift idea to delight your friends, families or clients. You can choose which services you want to give.

Gift vouchers

On ne peut faire que des compliments : personnel souriant et très présent, menus recherchés et dégustation des menus sans aucun reproche. Grandes salles décorées, table dressée impeccable.
Rien à reprocher !!!

inky12, juin 2019

Sensationnel art de vivre ! Un petit paradis proche du château de Chantilly : vous empruntez des petites routes, vous suivez les flèches et là, vous découvrez un magnifique château, avec un grand jardin bien arboré et bien aménagé pour la détente et la déconnexion totale, avec une belle piscine.

Revenons au restaurant, nous nous sommes installés en terrasse et avons apprécié le paysage mais aussi le contenu des assiettes : impossible de retenir tous les produits composant nos assiettes… je garde un très bon souvenir de mon poisson accompagné de ses pommes de terre vitelottes, et une délicieuse crème et une sublime tartelette aux framboises.

J’ai eu du mal à quitter ce bel endroit et comprends mieux la devise de ce beau château “qui y rentre, s’y plaît”

Dolce_Vita_Milan, mai 2019

Une très bonne adresse pour sa qualité, son originalité et son accueil. Le chef a de l’audace et c’est une réussite. Le parc est superbe et l’été le déjeuner sur la terrasse doit être un vrai bonheur. Pour nous deux anniversaires et aucune déception.

nina9708, avril 2019